központi

Központi középiskolai írásbeli felvételi vizsga dolgozatok megtekintése. Értékelőlapok átvétele

Megtekintés

Tájékoztató

Az értékelő lap átvételének és a dolgozatok megtekintésének időpontja azoknak a tanulóknak, akik 2024.01.20-án írták meg a központi írásbeli felvételi dolgozatot: 

2024. január 26. (péntek) 8 00 – 16 00

 

Helye: Medgyessy Ferenc Gimnázium, Művészeti Szakgimnázium és Technikum (Debrecen, Holló László sétány 6.sz., „A” épület), Tornaterem.

 

  • Csak a tanuló és gondviselője tekinthetik meg a dolgozatokat.
  • Akadályoztatás esetén (Gondviselőn és vizsgázón kívül )kizárólag meghatalmazással (két tanú aláírásával) veheti át a nagykorú meghatalmazott az értékelő lapot, és készíthet fotót a dolgozatról. 

  • Fénymásolásra nem lesz lehetőség.
  • Digitális fényképezőgép használata engedélyezett, sőt ajánlott.

__________________________________________

 

Fellebbezés: 

Megtekintést követően 2024. január 29. (hétfő) 16 óráig lehet. Formanyomtatvány itt található az iskola honlapján.

Központi középiskolai írásbeli felvételi vizsga 2024-01-20

írásbeli felvételi 2024
Tájékoztató! Gimnáziumunk 9. évfolyamra történő beiskolázáshoz központi írásbeli vizsgát szervez, mely országosan egy adott időpontban kerül megrendezésre (2024. január 20. 10 óra). A központi írásbeli vizsgát szervező iskola minden hozzá forduló tanuló jelentkezését köteles fogadni, ezért a felvételizők erről külön postai értesítést nem kapnak. pdf A vizsgázók beosztása letölthető innen, illetve megtekinthető az írásbeli vizsga napján az aulai hirdetőn. A vizsga 2 X 45 percet vesz igénybe, a két feladatlap kitöltése között 15 perc szünet lesz.

Központi középiskolai írásbeli felvételi vizsga

írásbeli felvételi

Tisztelt Érdeklődők! Kedves felvételizők!

Tájékoztatni szeretnék mindenkit arról, hogy a központi középiskolai írásbeli felvételire jelentkezés 2023-11-30-án lezárult. A felvételi időpontja ( 2024. január 20-án 10.00 órától) országosan egységes. A felvételi helyszíne az iskola ahová a jelentkezés történt. Ezért a jelentkezésről visszaigazolást, illetve a felvételire szóló meghívót a felvételit szervező iskolák nem küldenek ki a jelentkezők számára. 

A felvételivel és a felkészüléssel kapcsolatos további tájékoztatás található az alábbiakban, illetve a csatolt fájlban.

Sikeres felkészülést és felvételi kívánok mindenkinek!

Tisztelettel:

Fekete József

igazgató