Tanévnyitó - tovább>>>

Beküldő: FeketeJ, 29 augusztus, 2023
Tanévnyitó

 

Tanévnyitó

Kedves Medgyessys közösség!

  Szeretettel és tisztelettel köszöntök mindenkit a 2023/2024-es tanév alkalmából.   „Boldog eredményes és hagyományos tanévet" kívánok mindenkinek!  

                                                                  ST

   Tisztelt Medgyessys közösség, kedves diákok!   

Az ünnepélyes tanévnyitó 2023-09-01 –én, 08 órától a díszudvaron kerül megrendezésre. 

„Rossz idő” esetén az ünnepélyes tanévnyitó nem az udvaron kerül megrendezésre, hanem az osztálytermekben. Ebben az esetben azoknak az osztályoknak, akiknek a B. épületben, vagy valamelyik telephelyünkön van az osztálytermük, a tornateremben lesz megtartva a tanévnyitó. (9. D néptánc, szobrász, 10. C, 12. D). A 13-14. évfolyamosok részére az étkező lesz a helyszín.

Az ünnepségen való megjelenés az intézményi közösségek által elfogadott formaruhában (fiúk: fehér ing, fekete nadrág, nyakkendő; lányok: fehér blúz, fekete szoknya/nadrág, sál). 

Az első nap tervezett programja: 1. óra ünnepélyes tanévnyitó, 2-4. óra osztályfőnöki óra (saját osztályteremben) az év eleji szervezési feladatok elvégzésére. 

A 13-14. évfolyam számára - az ünnepélyes tanévnyitó után -  a 2. órában tájékoztató lesz. Helyszín, az iskola udvara, eső esetén aula. Majd a 3-4. órában osztályfőnöki órák az év eleji szervezési feladatok elvégzésére, műhelybejárásra.

Az órarendet a diákok az osztályfőnököktől fogják megtudni, illetve letölthető lesz iskolánk honlapjáról. (www.medgyessygimnazium.hu) 

Fel szeretném hívni a figyelmet arra, hogy tekintettel iskolánk összetettségére, az órarend szeptember 08-ig teszt üzemmódban működik, hogy kiderülhessenek az esetleges rejtett problémák. A szükséges és indokolt módosítások elvégzése után a végleges órarend szeptember 11-től lép életbe. A véglegesített órarend szeptember 10-én lesz letölthető a honlapról.   

Köszönöm a segítőkész, megértő együttműködést.

Tisztelettel:  Fekete József

igazgató  

Egyéb évkezdéssel kapcsolatos információk:

  Íróeszközt, jegyzetfüzetet és a középiskolai bizonyítványt hozzátok magatokkal! Fontos, hogy mindenkinek legyen  valakixy@gmail.com formátumú email címe, mert csak így lehet használni a classroom platformot, krétát.     

Az iskolába legkésőbb 7.45-ig kell megérkezni.

  A vírusveszéllyel kapcsolatos tájékoztatás   

Az iskola minden telephelyének fertőtlenítő takarítása teljes körűen megtörtént. 
Az intézményben csak diákok és az ott dolgozók tartózkodhatnak, kivéve az előzetesen egyeztetett személyes ügyintézést!

Szülői értekezletek:   

A szülői értekezletek a 7. és 9. évfolyamos osztályoknál szeptember 7-én, csütörtökön jelenléti módon kerülnek megtartásra   

Felsőbb évfolyamokon a szülői értekezletek szintén jelenléti módon lesznek megrendezve szeptember 11-től, szeptember 15-ig. 

A felsőbb évfolyamokon a szülői értekezleteket az osztályfőnökök szervezik meg az osztályoknak legkedvezőbb módon. 

A Szülői Tanács tagjait, Szülői Tanács ülésre; személyes jelenlét mellett szeptember 11-én 16 órától várjuk a könyvtárban. 

A 2023/ 2024-es tanév tanterem elosztását tartalmazó fájl letölthető a lap legalsó részén található linkről.  

Fekete József

igazgató

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok

Hozzászólások