Jelentkezők ideiglenes felvételi jegyzéke (2024) Tovább->>>

Beküldő: FeketeJ, 21 március, 2024
logo

Jelentkezők/ Felvételizők ideiglenes jegyzéke (2024)
A honlapunkon megjelent felvételi jegyzék az ideiglenes sorrendet tükrözi. A végleges sorrendet a győri Felvételi Központ alakítja ki, amelynek eredményéről a tanulókat postán, illetve a honlapunkon keresztül értesítjük.
Letölthető Ideiglenes felvételi jegyzékek:

0023 ideiglenes rangsor.pdf ; 0030 ideiglenes rangsor.pdf ; 0031 ideiglenes rangsor.pdf; 0032 ideiglenes rangsor.pdf

0033 ideiglenes rangsor.pdf ; 0053 ideiglenes rangsor.pdf; 0063 ideiglenes rangsor.pdf; 0083 ideiglenes rangsor.pdf

A középfokú iskolába történő felvételi eljárás és beiratkozás rendjét szabályozó 30/2023. (VIII.22.) BM rendelet a 2023/2024-es tanév rendjéről alapján felhívjuk a figyelmet a felvételi eljárás legfontosabb időpontjaira és a szükséges teendőkre.

Az ideiglenes rangsorok oktatási azonosítóval, az elért összpontszámmal tanulmányi területenként letölthetők. Pontegyenlőség esetén pedagógiai programunk alapján jártunk el. Elutasítva (E) jelzést kapott a felvételiző beiskolázási tájékoztatónk szerint, ha a felvételi valamelyik elemét nem teljesítette

A megfelelő linkre kattintva megtalálható az ideiglenes rangsor. A rangsorban a felvételiző tanulót az OM azonosító szám alapján lehet megtalálni (keresés: Ctrl+F billentyű). A felvételi részpontszámairól telefonon keresztül nem áll módunkban felvilágosítást adni, mivel ezt tiltja a személyiségi jogról szóló törvény és a titokvédelmi szabályok.

2024. április 8-10. A tanulói adatlapok módosításának lehetősége az általános iskolában. 

2024. április 10. Az általános iskola eddig az időpontig elzárva őrzi az eredeti, korábban beküldött tanulói adatlap második példányát. A módosító tanulói adatlapot ekkor kell megküldeni a Hivatalnak. 

2024. április 26. A Hivatal kialakítja a végeredményt az igazgatói döntések és tanulói adatlapok egyeztetése alapján, és elküldi azt a középfokú iskoláknak (egyeztetett felvételi jegyzék). 

  2024. május 02. A felvételt hirdető középfokú iskolák megküldik a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak. 

  2024. június 1. A benyújtott kérelmek alapján lefolytatott jogorvoslati eljárás befejezése a fenntartónál. 

  2024. június 26-28. Beiratkozás a középfokú iskolákba, valamint a Köznevelési és a Szakképzési Hídprogramba az iskola igazgatója által meghatározott időben. 

Tisztelettel:

Fekete József

igazgató