Belépés a KRÉTA digitális naplóba

kreta_enaplo.png

kreata_ugyintezes.png

Keresés diákjaink között

Eseménynaptár

Virtuális túra

virtualis_tura.jpg
Járja körbe iskolánkat virtuális túránk segítségével!

Virtuális túra start


Legfrissebb galéria

     Galéria megtekintése    |     További galériák

Videó galéria

Bemutatófilm megtekintése

Facebook

Tisztelt Medgyessys Közösség!

Tájékoztatok mindenkit arról, hogy Gulyás Gergely kormányszóvivő úr mai (03.04.) bejelentése (megtekinthető itt) alapján a digitális munkarend 2021. április 07-ig meghosszabbodik és kiterjesztésre kerül a magyarországi általános és középiskolák mindegyikére.


A pontos eljárásrendet a Magyar Közlönyben közölt jogszabály fogja tartalmazni. Intézményünk ezzel a jogszabállyal összhangban fogja megszerkeszteni saját ügyrendjét, amiről az iskolai honlapon keresztül fogjuk tájékoztatni a Medgyessys közösség minden tagját.

 

Jelenlegi információink alapján március 08-tól, hétfőtől nincs jelenléti oktatás, a 7. és 8. évfolyam is digitális formában tanul. Megkérek minden diákot arra, hogy a digitális oktatáshoz szükséges eszközök iskolából történő elviteléről gondoskodni szíveskedjen.

 

Ennek értelmében tehát a teljes iskolai közösség, a 7-14. évfolyam digitális munkarend formájában folytatja tanulmányait 2021. április 07-ig.

 

A Magyar Közlönyben megjelenő rendelet fogja meghatározni a szakképzés gyakorlati óráira és a 12-es diákok kiscsoportos érettségi felkészítésére vonatkozó szabályozást. Erről az érintetteket tájékoztatni fogjuk.

 

Minden iskolai program az intézményi munkarendben meghirdetetteknek megfelelően valósul meg március 8-ig (felvételik).

 

Minden március 8. utáni munkarend szerinti intézményi program az aktuális járványügyi szabályozások szerint, ha szükséges, átszervezésre fog kerülni, erről az intézményi honlapon és Facebook profilon keresztül haladéktalanul értesítjük az iskolai közösség minden tagját.

 

Kérem, hogy a rendelkezésre álló kommunikációs csatornákat (honlap, intézményi Facebook, Kréta, DKT, Gmail-es email) mindenki fokozott figyelemmel kísérje!

 

Köszönöm a segítőkész, megértő együttműködést!

 

Tisztelettel:

Fekete József

 

spacer