Belépés a KRÉTA digitális naplóba

kreta_enaplo.png

kreata_ugyintezes.png

Keresés diákjaink között

Eseménynaptár

Virtuális túra

virtualis_tura.jpg
Járja körbe iskolánkat virtuális túránk segítségével!

Virtuális túra start


Legfrissebb galéria

     Galéria megtekintése    |     További galériák

Videó galéria

Bemutatófilm megtekintése

Facebook

Tisztelt Medgyessys Közösség!

Az Operatív Törzs és Kásler Miklós EMMI miniszter határozata alapján október 01-től minden iskolában kötelező a belépés előtti testhőmérséklet mérés.

 

Szeretnénk a törvényt úgy végrehajtani, hogy elkerüljük a belépés során az esetleges torlódásokat. Ennek érdekében a következő eljárásrendet vezetjük be a telephelyi specialitásoknak megfelelően: 

 

Minden telephelyre érvényes szabályok:


- Az intézménybe csak az ott dolgozó vagy tanuló személyek léphetnek be, testhőmérséklet mérést követően.

 

- Az Operatív Törzs által közzétett (hibahatárt is kompenzáló) felső testhőmérséklet határ 37, 8 °C fok. Ha a mért hőmérséklet ezt a határértéket meghaladja, 5 percen belül kontrollmérés, ha ez is magasabb hőt igazol, akkor kiskorú tanuló esetén izolációs szobába történő elhelyezés, szülők értesítése, kapcsolatfelvétel a háziorvossal. Telephelyek esetén, amennyiben a diák kiskorú, át kell kísérni a székhely intézményben lévő izolációs szobába, ezután az eljárásrend ugyanaz.

 

- Nagykorú tanuló és dolgozó esetében kötelező a háziorvossal történő kapcsolatfelvétel, amit az érintett személy önmaga végez és ebben az esetben az épületbe belépni a mérőzónán (szélfogó, zsilipajtó, ajtót követő belső tér, aula maximum 5 méter mélységben) túl tilos.

 

- A méréseket 7 órától 7.30-ig a portás és a technikai személyzet kijelölt tagjai végzik, 7.30-tól 8-ig a diákönkéntesek, a technikai személyzet önkéntesei és a pedagógus önkéntesek látják el ezt a feladatot.

 

- A testhőmérő készülékek A (Holló László sétány 6) épületben és B (angyalföld tér 7) épületben a portán kerülnek elhelyezésre, a portástól kerülnek felvételre, illetve a mérés végeztével a portára kell leadni a készülékeket. Egyéb telephelyeinken a telephelyen kerülnek elhelyezésre a készülékek, a mérést az órákat tartó kolléga kötelessége elvégezni, a fentiekben közölt eljárásrendnek megfelelően. A gyorsaság és a precizitás érdekében egy időben 4-6 kolléga mér. Ezért kérünk mindenkit, hogy a belépésnél ezt a tényt figyelembe véve eleve oszlopokba rendeződve történjen az érkezés.

 

Köszönöm a közösség tagjainak a belátó együttműködést.

 

Debrecen, 2020. szeptember 30.

 

Tisztelettel:

 

Fekete József

spacer