Belépés a KRÉTA digitális naplóba

kreta_enaplo.png

kreata_ugyintezes.png

Keresés diákjaink között

Eseménynaptár

Virtuális túra

virtualis_tura.jpg
Járja körbe iskolánkat virtuális túránk segítségével!

Virtuális túra start


Legfrissebb galéria

     Galéria megtekintése    |     További galériák

Videó galéria

Bemutatófilm megtekintése

Facebook

Tájékoztató szülőknek, diákoknak

 Tisztelt Medgyessys Közösség!

 

Tájékoztatni szeretnék mindenkit arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy 2020. 11. 11-én 0 órától digitális oktatás bevezetését rendelte el Magyarország középiskoláiban. https://koronavirus.gov.hu/hirek

 

 

Jelenleg a rendelet jogszabályi szövegezése zajlik. Pontos információk akkor lesznek a birtokunkban, ha a jogszabály megjelenik.

Kérek mindenkit, hogy a mai és holnapi napon készüljön fel arra, hogy egy minimum 30 napos digitális oktatási időszak fog következni.

Ha változások lesznek, illetve ha a digitális oktatás pontos részleteit már tudjuk (várhatóan 11. 13-án, pénteken) tájékoztató levélben haladéktalanul közöljük majd.

A legfontosabb tudnivalók jelenleg:

-          A holnapi (11.10-ei) napon rendes tanítás van.

-          9-14. évfolyam digitális oktatásra tér át, a szakgimnáziumi („D” osztályoknak) és a szakképzési osztályoknak (13. és 14. évfolyam) digitális oktatásra vonatkozó szabályozás majd külön tájékoztatóban kerül kiküldésre. A meglévő órarend lesz érvényben.

-          A bejelentés alapján a középiskolák 7. és 8. évfolyamainak változatlan oktatási rendben zajlanak, tehát részükre digitális oktatás nem kerül elrendelésre. Ezért az ilyen évfolyammal is rendelkező középiskolák nem kerülnek bezárásra.

-          Kérek mindenkit, hogy a következő napokban fokozott figyelemmel kísérje az emailben, Krétán, honlapon érkező tájékoztatásokat.

-          Szerdától minden meghirdetett program vagy online térbe kerül, vagy a megjelenő rendelet alapján halasztásra, módosításra kerül.

A segítőkész együttműködést előre is köszönöm.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésük van, kérem, keressenek a 30/4647-618-as telefonszámon.

 

Tisztelettel:

 

Fekete József intézményvezető


 

spacer