Belépés a KRÉTA digitális naplóba

kreta_enaplo.png

kreata_ugyintezes.png

Keresés diákjaink között

Eseménynaptár

Virtuális túra

virtualis_tura.jpg
Járja körbe iskolánkat virtuális túránk segítségével!

Virtuális túra start


Legfrissebb galéria

     Galéria megtekintése    |     További galériák

Videó galéria

Bemutatófilm megtekintése

Facebook

TÁJÉKOZTATÓ!

Tisztelt Medgyessys Közösség!

Tájékoztatni szeretnék mindenkit a közösség életét érintő fontos változásokról:


A digitális oktatás miatt szükség volt a tanításmentes munkanapok racionalizálására. Az intézményi grémiumok döntöttek és elfogadták a módosítási javaslatot. Így a tanításmentes munkanapok az alábbiak szerint változnak:

  • A 2021. 03. 31-re tervezett tanításmentes munkanap áthelyezésre került 2021. 05.06-ra, az angol nyelv érettségi vizsga napjára.
  • A 2021. 03.30-ra tervezett DÖK nap áthelyezésre került 2021. 03.31-re.
  • Így az utolsó tanítási nap a tavaszi szünet előtt: március 30. (kedd)
  •  Első tanítási nap a tavaszi szünet után: április 7.(digitális munkarend szerint 04.19-ig) 

 

v   


Megjelent; 145/2021. (III. 27.) Korm. rendelet a köznevelési intézményekben és a szakképző intézményekben rendes oktatásra történő visszatérésről és óvodákban elrendelt rendkívüli szünet megszüntetésről

Az idézett rendelet értelmében 2021-04-19-től a köznevelési intézmények (ennek megfelelően iskolánk is) rendes munkarendben (Jelenléti oktatásban) működnek tovább.


v   


Megkezdődik az az iskola régen várt felújítása. A Nyírépszer Hungária Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyerte a Klebelsberg Központ és az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. közbeszerzését, amit a Medgyessy épületének energetikai korszerűsítésére írtak ki. Szigetelnek, nyílászárókat cserélnek és napelemrendszert telepítenek. Az épületenergetikai beruházás a külső határoló fal- és födémszerkezetek utólagos hőszigetelését, festését, valamint villamos energiát termelő napelemrendszer telepítését is tartalmazza. Hőszigetelik a homlokzatot, a lábazatokat és a lapostetőt, felújítják a lapostetőn található csapadékvíz elleni szigetelést, emellett kicserélnek 189 homlokzati nyílászárót is. 

Terveink szerint a nagy volumenű és meghatározó jelentőségű felújítási munkák alatt is zavartalanul fog folytatódni a jelenléti oktatás. A munkavégzést a kivitelező az érettségi ideje alatt felfüggeszti.

A teljes hír itt olvasható.

 

Köszönöm a segítőkész, megértő, támogató együttműködést.

2021. 03. 28.

Tisztelettel:

 

Fekete József

 

spacer