Belépés a KRÉTA digitális naplóba

kreta_enaplo.png

kreata_ugyintezes.png

Keresés diákjaink között

Eseménynaptár

Virtuális túra

virtualis_tura.jpg
Járja körbe iskolánkat virtuális túránk segítségével!

Virtuális túra start


Legfrissebb galéria

     Galéria megtekintése    |     További galériák

Videó galéria

Bemutatófilm megtekintése

Facebook

Segítettünk!

Iskolánk tanulói összefogtak a leukémiás gyerekekért, és a DÖK Napon összegyűltek mellé egy nagy doboz csokoládét is sikerült gyűjteni az elmúlt egy hónapban.

 

segitettunk1.jpg

Az október 27-i DÖK Napon idén második alkalommal foghattak össze iskolánk tanulói egy közhasznú alapítvány megsegítéséért. Az idei esztendőben a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány részére gyűjtöttek a diákjaink. A jótékonysági futásból és az adományokból több mint 50.000 forintot sikerült összegyűjteni, illetve szép számmal érkeztek más felajánlások is. A diákönkormányzat által kiírt rajzpályázatra nagyon sokan küldtek be rajzokat, amelyek az alapítvány János utcai központjában kerültek kiállításra. 

 

 

segitettunk2.jpg

Azonban diákjainknak sikerült másodjára is megajándékozni a beteg gyerkőcöket. A DÖK Nap óta az aulában kihelyezett csoki gyűjtő dobozt kevesebb, mint egy hónap alatt telegyűjtötték! Ezt a sok finom csokoládét juttattuk el a debreceni Gyermekklinika Hematológiai Osztályán megrendezett november 27-i Mikulásnapi ünnepségre.

 

 

segitettunk3.jpg

Mondanom sem kell, minden beteg gyerek nagyon örült az ajándéknak, és jó volt hallani a szülőktől a sok köszönetet, amelyet a Ti összefogásotok nélkül nem kapott volna az iskolánk. 

 


Én szeretném megköszönni mindazoknak, akik küldtek csokit a kis betegeknek, illetve azoknak is, akik a DÖK Napon felléptek, adományoztak, rajzoltak, (külön köszönet a rajzos osztályoknak, akik a csokigyűjtő dobozokat készítették) vagy futottak. Örömmel láttuk, hogy ennyien a jó ügy mellé álltatok és segíteni tudtatok. Nagyon örültek a gyerekek a ti általatok küldött ajándékoknak, és sikerült szebbé varázsolnotok a nem éppen könnyű mindennapjaikat.

 

segitettunk4.jpgsegitettunk5.jpg
segitettunk6.jpg

 

 

 

Köszönöm a beteg gyerekek nevében is!


Móré Bendegúz

spacer