Belépés a KRÉTA digitális naplóba

kreta_enaplo.png

kreata_ugyintezes.png

Keresés diákjaink között

Eseménynaptár

Virtuális túra

virtualis_tura.jpg
Járja körbe iskolánkat virtuális túránk segítségével!

Virtuális túra start


Legfrissebb galéria

     Galéria megtekintése    |     További galériák

Videó galéria

Bemutatófilm megtekintése

Facebook

Igazgató úr tájékoztatója

Kedves Medgyessys Közösség!


Tájékoztatni szeretnék mindenkit arról, hogy a munkatervben elfogadott elsősavató és az ehhez kapcsolódó diákprogramok, valamint az október 23-i ünnepség időpontja az őszi érettségi szervezése miatt megváltozott.

2021. október 20-án az első 3 tanítási óra lesz órarend szerint megtartva, ezt követően az osztályfőnökök vezetésével az osztályok saját tantermeikbe vonulnak, ahol 10.45-től 11.30-ig meghallgatják az ünnepi rádiós műsort. 12 órától 13.30-ig filmvetítés az osztálytermekben. A választható filmek jegyzékét Herbály Imre munkaközösség-vezetővel kell egyeztetni, amit az oktatástechnikus a tantermekben lévő gépre másol, a nem székhely épületekben lévő műhelyekben is. Megjelenés az iskolai szabályzatok alapján ünneplőben. Kérek mindenkit, hogy a történelmi esemény jelentőségéhez illően biztosítsa és segítse a méltóságteljes ünnepség megszervezését.

14.30-tól a diákönkormányzat szervezésében elsősavató, a felelős szervező: a diákönkormányzat segítő pedagógus: Bakainé Ruzsányi Adrienn, illetve a diákönkormányzat társelnökei: Szabó Fanni és Nagy Léna Dorina.

Helyszín: a tornaterem

Program: az osztályokkal előre egyeztett forgatókönyvek szerint

A rendezvény tervezett zárása kb. 17 óra.

2021. október 21-én az őszi érettségi közép és emelt szintű angol nyelvi érettségije miatt délutáni tanítást kell szerveznünk, hogy az érettségi zavartalanul lebonyolítható legyen. 6 rövidített tanítási óra kerül megtartásra, órarendnek megfelelően, a mellékelt csengetési rend szerint. Az érettségi szervezésében érintett kollégák Borbélyné dr. Bacsó Viktóriától kapnak tájékoztatást a beosztásukról.

október 21. csengetési rend

1.       12.45-13.25

2.       13.30-14.10

3.       14.15-14.55

4.       15.00-15.40

5.       15.45-16.25

6.       16.30-17.10

2021. október 22-én pályaorientációs nap kerül megszervezésre, ezen a napon tanítási órák nem lehetnek. A 9-12. C, D és 13-14. szakképzős osztályok Kiss-Papp Csilla intézményvezető-helyettes szervezésében képző- és mozgásművészethez köthető debreceni intézmények látogatásán vesznek részt, a forgatókönyvnek megfelelően. A 11-12. évfolyamos A, B, E osztályok Nagy Gyula intézményvezető-helyettes szervezésében iskolai programon vesznek részt, ahol különböző cégek, szervezetk, iskolák fognak bemutatkozni, osztályonként beosztott forgatókönyv alapján zajlik. A 9-10. évfolyam osztályai Nagy Gyulával egyeztetett osztályszinten szervezett külső programokon vesznek részt. A 7-8. évfolyam számára Szabóné Balázs Erika és Agócs Helga kolléganők tartanak pályaorientációs foglalkozásokat, az 1-5. órákban, emellett az osztályokban tanuló gyerekek szülei a munkájukkal, hivatásukkal kapcsolatos előadást tartanak, a szervezés osztálykeretekben történik.

 

Tisztelettel:

Fekete József

spacer