Keresés diákjaink között

Eseménynaptár

Virtuális túra

virtualis_tura.jpg
Járja körbe iskolánkat virtuális túránk segítségével!

Virtuális túra start


Legfrissebb galéria

     Galéria megtekintése    |     További galériák

Videó galéria

Bemutatófilm megtekintése

Facebook

MENZA (2018/2019. tanév)

Étkeztetés díjbefizetési napok (befizetés a biológia szertárban):


Hónap
 Befizetés napja  Befizetés ideje
2018. szeptember hónapra 2018. augusztus 29., szerda  7:30 – 15:30
2018. szeptember hónapra 2018. szeptember 3., hétfő
 7:30 – 15:30

Aki leadta a hozzájáruló nyilatkozatot annak lesz rendelve minden napra mindaddig, amíg nem jelzi, hogy melyik napokra nem kér ebédet.
Kérem a befizetési időpontok pontos betartását.

 

 

Szeptember hónapban nincs menüválasztási lehetőség.

 

Aki nem kér minden napra ebédet kérem jelezze: 30/464-7679 Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges


pdf Étkezési díjakkal kapcsolatos tájékoztató (2017. január)


Barna Zsuzsanna 30/464-7679


Bővebb információ a tovább után.

Étkezést megrendelni a „hozzájáruló nyilatkozat a személyes adatok kezeléséhez” elnevezésű nyomtatványon lehetséges, illetve amennyiben valamilyen kedvezményre jogosult az étkezést igénybe vevő tanuló, akkor az „igénylőlap a normatív étkezési díjkedvezmény igénybevételéhez” illetve 8-as, ha van nevelésbe vett gyermek, akkor a 9-es számú nyomtatványt is ki kell tölteni, melyhez csatolni kell a szükséges igazolásokat. Az igénylőlap és a kedvezményre jogosító okiratok beadási határideje folyamatos.

Ha valaki diétás étkezést szeretne kérni, akkor a diétás étkezés nyomtatvány kitöltésével lehetséges az orvosi igazolás másolatának csatolásával.
Az étkezés lemondására is van lehetőség – betegség, egyéb távollét esetén - a tárgynapot megelőző nap 9:00 óráig csak az élelmezésszervezőnél személyesen, vagy telefonon. (Barna Zsuzsanna 30/4647-679)
Amennyiben valaki véglegesen vagy tartósan le szeretné mondani az ebédet, az csak írásban az erre meghatározott nyomtatványon történhet.  
A készpénzes fizetés mellett lehetőség van csoportos beszedési megbízással történő fizetésre is. (erről tájékoztató található a kapcsolódó dokumentumok között)
A Medgyessy Ferenc Gimnáziumban a kijelölt térítési díj beszedési napokon 7:30 – 16:00 – ig tartózkodok, más napokon a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában (4031 Debrecen, Margit tér 19.) vagyok elérhető, vagy telefonon munkaidőben a 30/4647-679 telefonszámon.

2015. októbertől van lehetőség A és B menü választásra. Minden hónap közepén lehet a következő havi étlapot a Medgyessy Ferenc Gimnázium konyháján felvenni, bejelölni a választott menüt, s a konyhára leadni a kitöltött étlapot. Az aktuális havi étlap letölthető a www.diminfo.hu oldalról. Menüválasztásra e-mailben is van lehetőség a következő e-mail címre elküldött étlappal: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
A leadott étlapok névvel legyenek ellátva, illetve az étlapon amikor a tanuló kér ebédet, az adott napnál a menü mellett jelölve legyen az A vagy B, illetve ha nem kér valamelyik napra ebédet az egész nap legyen áthúzva
Ebéd csak annak lesz rendelve a következő hónaptól, aki leadja a konyhán, vagy elküldi e-mailben a kitöltött étlapot.
Étkezési térítési díj megfizetése a tanévre előre meghatározott beszedési napokon, ami tárgyhót megelőző hó 20-tól tárgyhó 10. közötti időintervallumra esik. Ebéd befizetésére a tárgyhónap elején, a pótbefizetéskor is van lehetőség, addig viszont a konyhán az előző hónap utolsó hetében a következő havi ebédjegyet a pótbefizetés időpontjáig fel kell venni a tanulóknak. Menzai étkezést csak étkezési jeggyel lehet igénybe venni. Fizetés elmaradása esetén 10-e után az étkezés automatikusan lemondásra kerül, viszont az addig étlap alapján megrendelt ebédet kötelező kifizetni.
Étkezéssel kapcsolatos további információk: www.diminfo.hu

 

Kapcsolódó dokumentumok:


pdf Igazolás, nevelésbe vett gyermek esetén
pdf etkezes_csoportos_megbizas
doc etkezes_dietas_etkezes
doc etkezes_etkezes_lemondasa
doc etkezes_tajekoztato_csoportos_beszedes
doc etkezes_tulfizetesi_kerelem
pdf etkezes_otp_felhatalmazas_csoportos_beszedesi_megbizashoz

Barna Zsuzsa
élelmezésszervező
Tel: 30/464-7679
E-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges


 

sorparklogo_szines_nagy.jpg

spacer