Belépés a KRÉTA digitális naplóba

kreta_enaplo.png

kreata_ugyintezes.png

Keresés diákjaink között

Eseménynaptár

Virtuális túra

virtualis_tura.jpg
Járja körbe iskolánkat virtuális túránk segítségével!

Virtuális túra start


Legfrissebb galéria

     Galéria megtekintése    |     További galériák

Videó galéria

Bemutatófilm megtekintése

Facebook

A Medgyessy Ferenc Gimnázium jótékonysággal egybekötött diák önkormányzati napja

A debreceni Medgyessy Ferenc Gimnázium Diákönkormányzati Napjára a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány igen kedves meghívást kapott.

 

Az MFG és MSZKI fotósai által készített képgaléria:


A megnyitón Fekete József igazgató úr üdvözölte a résztvevőket. Majd ezt követően az iskola szépen faragott székely kapujától indult a jótékonysági futás, amelynek a nevezési díjából befolyt összeget a diákok és tanáraik az alapítvány közvetítésével felajánlották a beteg gyermekek támogatására. A célba érkezés után a tornaterembe volt a gyülekező ahol az alapítványunk eddigi eredményeit és célkitűzéseit mutathatta be a több száz tanuló előtt.

Az előadás befejeztével kezdődtek a színesebbnél, színesebb programok. Volt ének, zenés-táncos előadás, karate bemutató és megérkezett az olimpiai ezüstérmes judós, Ungvári Miklós, akihez csak úgy özönlöttek a feltett kérdések, amelyek mindegyikére szívesen válaszolt. Megmutatta a megnyert érmet is, sőt a jelen lévők kézbe is vehették, ami nem mindennapi élményt nyújtott.

 

Nagyon örömteli nap volt számunkra és jó érzés töltött el minket azt látva, hogy a beteg gyermekekért egészséges társaik így összefognak, és ilyen sokoldalúan segítenek. Sok mindennel kedveskedtek a pénzadomány mellett, hiszen összegyűlt egy nagydoboz csokoládé, plüssfigura és rengeteg vidám képet is festettek a diákok, hogy örömet okozzanak a Mikulás és Karácsony közeledtével a leukémiás és daganatos beteg gyermekeknek.

 

Szeretnénk megköszönni a Medgyessy Ferenc Gimnáziumnak és a Diákönkormányzat elnökének Móré Bendegúznak, hogy egy ilyen színvonalasan megszervezett jótékonysággal egybekötött napon részt vehettünk, és a támogatást, amelyet továbbíthatunk a kis betegek felé.

 

Forrás: Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
spacer