Belps a KRTA digitlis naplba

kreta_enaplo.png

kreata_ugyintezes.png

Keress dikjaink kztt

Esemnynaptr

Virtulis tra

virtualis_tura.jpg
Járja körbe iskolánkat virtuális túránk segítségével!

Virtuális túra start


Legfrissebb galria

     Galria megtekintse    |     Tovbbi galrik

Vide galria

Bemutatófilm megtekintése

Facebook

2018. december 21.

A karácsonyi msor a tornateremben lesz megtartva az els órában, 8:00-kor kezddik.

 

Kérjük, hogy 7:45-kor az osztályfnökök és a szaktanárok irányításával minden tanuló menjen a saját osztálytermébe, ahol pakolják le a táskáikat, vegyék fel székeiket és szigorú menetirány szerinti jobbra tartás mellett vigyék azokat a tornaterembe, a kijelölt helyre, az osztálykeretet tartva. Érkezési sorrendben rakják le a tornateremben kihelyezett osztályjelzéseknek megfelelen a székeiket, az egy osztály-egy sor elvet követve.

 

Akiknek a B. épületben van az osztálytermük, nem hoznak székeket, nekik elre ki lesz már pakolva a tornateremben.

 

A msor után hangosbemondón keresztüli irányítás mellett osztályonként növekv sorrendben (7. E kezd) a székeket mindenki visszaviszi az osztálytermébe. Az osztályfnökök legyenek szívesek ellenrizni, hogy minden szék visszakerült-e a terembe!

 

A karácsonyi msor után a 2. és a 3. óra lesz megtartva az órarendnek megfelelen, majd be is fejezdik a tanítási nap.

 

Kedves volt munkatársunk, Pénzes Gábor végs búcsúztatója 11 órakor kezddik a Debreceni Köztemet 2. számú ravatalozójában. Az intézmény dolgozói és a diákok közül azok, akik ismerhették (felsbb évesek) sokan részt fognak venni a gyászszertartáson. A család kérése feléjük: mindenki csupán egy szál fehér rózsával búcsúzzon.  Aki bármely okból nem tud a gyászszertartáson részt venni, de szeretne egy szál fehér rózsát küldeni, a tanáriban kihelyezett dobozba tegye a virág árának megfelel pénzösszeget!

 

13 órától állófogadás lesz a könyvtárban az intézmény dolgozói, a Szüli Tanács és a Diákönkormányzat képviseli részvételével. Itt elsként Telegdi Ottóné Valikát köszöntjük nyugdíjba vonulásának alkalmából, aztán boldog karácsonyt kívánunk egymásnak és óévbúcsúztató pezsgs koccintás is lesz.

spacer